Ο γιος της Eυδοκίας Ρουμελιώτη έγινε 9 ετών & η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε μια πολύ σωστή διαπίστωση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο γιος της Eυδοκίας Ρουμελιώτη έγινε 9 ετών & η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε μια πολύ σωστή διαπίστωση

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ευχήθηκε στον γιο της με μια throwback φωτογραφία και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Πολύ ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη καθώς πριν από ακριβώς εννέα χρόνια (το 2015) έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Ο μονάκριβος γιος του ζευγαριού, Δημήτρης, θα σβήσει σήμερα εννιά κεράκια πάνω στην τούρτα του και αποτελεί την καθημερινή πηγή ευτυχίας του ερωτευμένου ζευγαριού.

«Όλα τα είδωλά μας σε μια φωτογραφία» έγραψαν στο post της Καρύδη με τη γνωστή παρέα του Πηλίου

Η συγκινητική ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και η #tbt φωτογραφία από τη γέννα

Πριν από μερικές ώρες η γνωστή ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία από την ημέρα που γέννησε τον γιο της. Στην λήψη βλέπουμε την Ευδοκία Ρουμελιώτη εμφανώς καταβεβλημένη μετά τον τοκετό, να κρατά σφιχτά το νεογέννητο.

https://www.instagram.com/p/C6nxRW4INtp/

Ευδοκία Ρουμελιώτη - Μαρία Καβογιάννη είναι κολλητές και η Σμαράγδα Καρύδη πρόσεξε άλλο ένα κοινό

«6 Μαΐου 2015 Θεέ μου σε παρακαλώ να τον έχεις πάντα γερό, άξιο και αγαπημένο. Και τα χρόνια περνάνε και εσύ ομορφαίνεις όλο και περισσότερο και πιο πολύ στην ψυχή σου ... Σ'ευχαριστώ Θεέ μου που είσαι κοντά μου για την ζωή μου εννέα ολόκληρα χρόνια...», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του post της.

Το εύστοχο σχόλιο της Μαριάννας Τουμασάτου

Αρκετοί φίλοι, συνάδελφοι και followers της ηθοποιού έσπευσαν να στείλουν ευχές για τα γενέθλια του γιου της.

Η τηλεοπτική της μαμά στη σειρά «Η ζωή της άλλης», Νίκη Παλληκαράκη έγραψε: «Να τον χαίρεστε τον γιόκα σας,γερός κι ευλογημένος».

Ακολούθησε το σχόλιο-διαπίστωση της Μαριάννας Τουμασάτου, με το οποίο οι μαμάδες θα ταυτιστούν.

1715017556252-213446458-sxolio1.jpg

«Πόσο μικρά και όμως μας χωράνε ολόκληρους! Να τον χαίρεσαι! Γερός, τυχερός, φωτεινός!❤️», σχολίασε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ένα γρήγορο scroll στο προφίλ που διατηρεί η ηθοποιός στο Ιnstagram αρκεί για να διαπιστώσεις την αδυναμία που τρέφει στον κατάξανθο γιο της. Ο μικρός Δημήτρης μοιάζει και στους δύο γονείς του και δίνει συχνά το παρών στις πρόβες της μητέρας του ή σε άλλες της επαγγελματικές υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/C1MOqTdIHn3/

Οι κοινές φωτογραφίες τους είναι ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα και οι αναρτήσεις από τις καθημερινές τους στιγμές γεμάτες αγάπη και αγνότητα.

https://www.instagram.com/p/Cy2zTSuIomQ/

«Δε θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανα στα 37 μου γιατί τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά, καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός. Ενώ εγώ θέλω πάρα πολύ κι άλλο παιδί, ο Νικηφόρος δεν θέλει γιατί θεωρεί πως στα 50 του έχει μεγαλώσει και λέει ότι δεν γίνεται», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Όσον αφορά τη ζωή της μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού η ηθοποιός ανέφερε: «Με άλλαξε πολύ ο ερχομός του παιδιού μου. Είμαι μια γυναίκα που έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του. Με άλλαξε πάρα πολύ. Ξαφνικά έπαψα να έχω ελεύθερο χρόνο για μένα, έπαιξε ρόλο στις επιλογές μου. Άφησε κάποια πράγματα πίσω για να είμαι μαζί του, αλλά δεν είναι κάτι που μετανιώνω. Είμαι πολύ αυστηρή μαμά. Ο άνδρας μου πολλές φορές με λέει Γερμανίδα. Είμαι πολύ αγχωμένη μαμά και προσπαθώ να γίνονται όλα με ένα πράγμα και να έχει μια σταθερότητα. Θέλω πολύ να κάνω και ένα άλλο παιδάκι. Δυστυχώς δεν έρχεται».

Πηγή κεντρικής: evdokia.roumelioti