Τα νέα για τον χωρισμό των Bennifer τους θέλουν σε ειδικό μαζί αλλά σε διαφορετικά σπίτια

Πατούλια Κατερίνα
Τα νέα για τον χωρισμό των Bennifer τους θέλουν σε ειδικό μαζί αλλά σε διαφορετικά σπίτια

Δεν έχουν χωρίσει - εντελώς- ο Ben Affleck με την Jennifer Lopez, υποστηρίζει σήμερα το Us Weekly και αναλύει την αιτία του άτυπου χωρισμού.

«Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικές προσεγγίσεις που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται», είχε πει ο Ben Affleck στο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told» της αγαπημένης του Jennifer Lopez και φαίνεται πως η προσπάθεια απαιτεί την παρέμβαση ειδικού για να μην έρθει ο οριστικός χωρισμός.

Το διαζύγιο των Jennifer Lopez και Ben Affleck μοιάζει σίγουρο και οι φήμες τους θέλουν ήδη χώρια

Οι Bennifer σε ειδικό για να σώσουν τη σχέση

Μπορεί το χτεσινό δημοσίευμα του In Touch να θέλει την 54χρονη ήδη χωρισμένη με τον 51χρονο σκηνοθέτη και ηθοποιό, όμως το Us Weekly, επιμένει πως το ζευγάρι περνάει δύσκολα αλλά δεν έχει πάρει διαζύγιο. Ben και Jen δεν έχουν βγάλει τις βέρες τους αλλά πηγαίνουν σε ειδικό για να σώσουν τον γάμο τους:

«Η Jen έχει επικεντρωθεί στη δουλειά της, είναι σε διαφορετικές σελίδες της ζωής τους με τον Ben», τόνισε πηγή ενώ δεύτερο άτομο επιμένει πως το ζευγάρι δεν σκοπεύει να χωρίσει, κι ας μένει ο Ben αυτό το διάστημα σε ένα άλλο σπίτι στο L. A.

«Jen και Ben έχουν προβλήματα στον γάμο τους και τα προβλήματα ήταν ακόμα πιο έντονα τους τελευταίους μήνες που η Jennifer έχει περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά και στην περιοδεία της».

Ο ειδικός που βλέπει το ζευγάρι έχει την έγκριση του Affleck ο οποίος φέρεται να πιστεύει πολύ στην βοήθεια του συμβούλου σχέσεων.

«Ο Ben πιστεύει στη θεραπεία και θα λάβει μέρος στις συνεδρίες με ανοιχτό μυαλό, παρότι η ντροπιαστική αυτή διαδικασία είναι κάτι που σιχαίνεται».

Το τέλος του γάμου των Bennifer πλησιάζει;

Πηγή που επικοινώνησε με το In Touch ανέφερε χθες, πως ο Affleck έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι του με την Lopez ενώ οι εκπρόσωποι των Bennifer δεν θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα στη Mail. Ο Affleck εμφανίστηκε επίσης μόνος στο event για το ντοκιμαντέρ του Tom Brady.

Το In Touch αναφέρει πως ο Affleck οδηγήθηκε να φύγει από το σπίτι 60 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει επικεντρωθεί στη δουλειά του και στα παιδιά του και τονίζει:

«Δεν φταίει ο Ben, το διαζύγιο είναι κοντά, Εκείνος έχει ήδη φύγει από το σπίτι, το οποίο θα πουλήσουν. Ποτέ δεν θα σταματήσει ο ένας να αγαπά τον άλλο, όμως εκείνη δεν μπορούσε να τον ελέγξει κι αυτός να την αλλάξει, δεν υπήρχε τρόπος όλο αυτό να αντέξει στον χρόνο».

Τον Ιούλιο του 2022 η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Las Vegas και απέδειξαν σε όλους πως η αληθινή αγάπη κερδίζει πάντοτε στο τέλος.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωνε τότε η Λατίνα σταρ λίγα 24ωρα μετά τη γαμήλια τελετή. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος γάμος τους στην έπαυλη του ηθοποιού.

Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία στη σχέση τους το 2021 (έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες χωριστά), ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με έναν μεγάλο προβληματισμό.

Όπως η ίδια η Lopez εκμυστηρεύτηκε στο νέο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told», ο Affleck δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η σχέση τους να βρεθεί στο προσκήνιο του Τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Όταν ήμασταν και πάλι μαζί είπα άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media», παραδέχθηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Τότε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο. Είναι κάπως σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο πλοίου και να λες: λοιπόν, δεν μου αρέσει το νερό».

Παρά τους δισταγμούς του ηθοποιού το ζευγάρι τα κατάφερε και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με έναν κλειστό γάμο στο Las Vegas.

«Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικές προσεγγίσεις που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται», λέει ο σταρ της μεγάλης οθόνης στο ντοκιμαντέρ.

Η θυσία που έκανε ο Ben Affleck για χάρη της Jennifer Lopez αποδεικνύει τη μεγάλη τους αγάπη

Από πλευράς της η τραγουδίστρια εξήγησε πως ο σύζυγός της νιώθει άβολα στο προσκήνιο, ειδικά μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ-ταινίας στα οποία πρωταγωνιστεί ως βασική έμπνευση της Lopez.

«Δεν νομίζω ότι ο Ben αισθάνεται πολύ άνετα με το να κάνω όλα αυτά. Αλλά με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνης και θα με στηρίξει με κάθε τρόπο γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να με εμποδίσεις να κάνω τη μουσική που έκανα… δεν θέλει να με σταματήσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα να είναι η μούσα», δήλωσε η τραγουδίστρια.